vineri, 22 iulie 2011

De unde au aparut piţipoancele?

    Sau mai bine zis cum au apărut pe plaiurile mioritice.E foarte simplu.Dacă aruncăm un ochi pe site-urile cu ştiri mondene ale americanilor este imposibil să nu dăm de Paris Hilton.
        “Nu văd nimic ieşit din comun la ea” veţi spune majoritatea, deoarece nu vedeţi decât un personaj căruia îi plac bling-blingurile, sclipiciul şi rozul. Nimic mai adevărat: nu e o femeie care să îţi agreseze retina. De ce am ţinut să menţionez toate astea? Pentru că de aici va porni teoria mea conform căreia,cel puţin teoretic, voi încerca să deduc care este  sursa de inspiraţie a piţipoancelor made in Romania.
         Luăm subiectul numărul 1 şi  îl numim simplu: Piţi. Ei bine, Piţi a descoperit, în timpul procesului de dezvoltare intelectuală, un anunţ care nu corespundea cu ceea ce căuta ea (replică geantă Luis Viton). Enervată la culme accesează link-ul şi dă de o tipă “bună” cu brăţări “sclipicioase”,cu buze frumos conturate cu roz şi cu un Louis Vuitton autentic la braţ. Stă puţin pe gânduri şi pe principiul “dacă ea poate, eu de ce să nu pot?” goleşte cardul lu’ tăticu’ confundând ideea de “less is more” cu… “more is more”.

Un comentariu:

  1. Acum depinde și de tipul de piți.
    Unele se mulează perfect pe tipul negreselor, existente în ultimii 50-60 de ani. Le vezi și în comedii din alea de cartier cu negri. Pline de bijutierii, machiaj, stând ore la coafor... dar parcă au mai mult haz ca ale noastre.

    RăspundețiȘtergere